Micellar water ALL-IN-ONE CLEANSER

Apa micelară All-in-one Caviar of Switzerland este un produs puternic de curățare într-un singur pas. Demachiant, purifiant și un toner, totul într-unul.

Beneficii cheie
  • Curăță în profunzime
  • Reduce roșeața și iritația
  • Tonifică pielea
  • Oferă hidratare naturală
Mod se aplicare 

Apa micelară All-in-One folosește agenți de curățare foarte blânzi, dar eficienți. Fără efecte de furnicături sau de strângere a pielii și este suficient de puternic pentru a îndepărta machiajul ochilor, prin urmare nu este nevoie de un demachiant separat. 
Înmuiați un disc cosmetic cu soluția și aplicaț pe toată fața și gât, acordând o atenție deosebită zonei ochilor și buzelor dacă vă demachiați. 
Pentru a curăța zona ochilor, țineți un disc de bumbac înmuiat peste un ochi închis pentru a dizolva machiajul, apoi ștergeți ușor discul cosmetic de jos spre exterior. Evitați frecarea ochilor. Nu este nevoie să clătiți după aceea. Doar bucurați-vă de senzația de curat, proaspăt iar apoi aplicați Crema Revitalizing Eye. 

Ingrediente

 ​​Aqua, Butylene Glycol, Glycerides, Glycerin, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Ppg-26-buteth-26, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate, Parfum, Polysorbate, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tamarindus Indica Seed Extract, Caviar Extract, Phenethyl Alcohol, Saccharide Isomerate